29 October 2009

23 October 2009

ye lah, hari ni lah.....(jumaat)

ah meng: woi! lu apa masalah?!
roy : kau tanye diri sendiri laa!, tnye org plak..
ah meng:oo, lu orang bnyk kurang ajar aaa, lu mat rempit ka?
roy :mat rempit tu bapak kau! kau sibuk kenape?
ah meng:lu melayu cepat lupa aa, lu tak ingt gua ka?
roy :kau sape? jangan nak main2 dgn aku laa... nak buat lawak tempat lain...
ah meng:orang melayu lain sume bnyk bagus, gua bnyk respek maa, tapi lu bnyk kurang ajar...
muka sudah la tak hensem, mcm itu rempit... gua aa, bnyk benci sama rempit maa...

Tiba2 roy lari sepantas kilat, sebabnye?.... ntahla.....

roy :die ingt aku lagi ke? aku yang pukul anak die smpi masuk hospital dulu...... masalh bsr
takkan la hari ni die baru nak bls dendam....
ah meng: ye lah, hari ni lah..... tak sempat lari ka apek...
roy :aduh, mcm mne die boleh jumpe aku ni...mati aku kali ni..
ah meng:takut ka?.. bnyk peluh keluar itu... rileks! gua cuma nak lu pnye nyawa saja...
sebab anak gua dah mati, sapa bunuh?.... lu mau tau sapa... lu!.....
roy :mane ade aku bunuh apek, aku pukul je.... xberdrah pun....
ah meng: itu lu ckp, gua sendiri nmpak anak gua mandi dgn darah maaa.... geng, mo shia ka lei
mo tou fat kau mahai....
roy :bos , jgn bos ....!.... jangan!!!!!!!!

18 October 2009

seminggu selepas raya...

this is what happen after few minutes from below incident happens.............. auuwww!


video
sekarang dah sembuh 99/100.. i am back in action...lalala

17 October 2009


heli lagi!


ni lah helicopter bapek gue, yang blah kanan tu mule2 ok, pastu lame2 die jadi macam gile plak....bapak aku agak kecewe dan die beli lagi satu...tapi kali ni pnye agak ageresif, kipas sampai due(tamak), bunyi putaran kipas die pon agak ganas dan mengerikan para penduduk di amerika...tapi kecik2 je sume....lalala

11 October 2009

kenangan...

cane nak tegakkan aa?

08 October 2009

kamekamehaaaaaa!

how worst i fall,how much the pain,how i heal it....the ending is today... i going to take a wheeledwood, to somewhere that can help me fly with my dream, it is also flying freely from my hand to your face, blood your nose, broke your teeth, dig your eyes and enter your head inside the bowl, the stinky bowl....that is what i am going to do for the revenge of the pain that suffering me for two weeks...SIHAT,BEBAS!