09 December 2009

jog,golf,swim..

semalam aku, fathi, fathia, mashitah bercadang nk jogging. pukul 7 tggu dkt playground yg dekat dgn gerai nasi lemak simpang nk pegi equine. pagi tu, aku sepatutnye kene tggu mashitah kat guard rumah aku tapi aku terbangun lewat,7.30.... pastu aku tgk kat guard tu tapi mashitah xde...aku pun pegi kat fathi ngn fathia, dorg tnye mne mashitah..aku ckp x tau,pastu aku ajak dorg pegi ruma mashitah...sampai je kitorng paggl la die, fathia siap baling batu lagi kat tingkap bilik mashitah....titibe fathia ckp,"weh, aku panjat eyh"....die pun pnjat, aku ingt die nk ketuk pintu je, rpenye die bukak slinding door kat blakang pastu naik bilik mashitah kejut die...aku x sngke gile die nk buat cmtu....pastu jalan sampi equine and makan roti canai.. pastu balik....


pukul3 plak, aku pegi bandar kinrara golf club... tunggu ezzat ngn fizi, sementare tu kitorg main dulu golf tu.... lame lepas tu baru dorg sampi... pastu main la same2
pastu gi swimming plak....macam2 kitorg buat..kiotrg ade buat pertandingan tarian kumpulan aku ngn ezzat and fathi ngn fizi. bwh ni video die nanti korg undi siape ypnye paling smart,haha...klakar gile..haha ok lah,bye!
video video

No comments:

Post a Comment