05 February 2010

Hari Sukan Tahunan Sekolah Seksyen 3 Bandar Kinrara 2010, best jugak la, tapi yang tak best nye, kulit jadi arang woo...haha, tengok gambar jela, malas nak tulis2.. Persiapan rumah merak yang tak hot sangat.
Budak-budak yang hot yang tunggu acara nak mula. Syafa dan Amni yang hotPA system yang hotIzzat yang hotFarah yang hot.Rumah Bayan yang hot bersedia untuk perbarisan.Pasukan pembawa bendera.Hot ni.Tetamu tiba.Persembahan perbarisan tamat. Nyanyian lagu sekolah, bacaan doa, bacaan ikrar dah ucapan pengetua serta tetamu jemputan.Gambar aku hot.hahaAbang Pahri Kacak, Nabil(hot), ZafirahMaskot rumah biru, Bayan,,,hot2Aku dan tetamu yang dijemput, Fizi bin Hot.Ridzwan rumah merak punye maskot, dracula, takde kene mengene langsung,...hahaFizi dan Syikin, artis 1.Mereka sedang menyaksikan atlet2 bertanding dengan hot sekali.Pelari jemputan dari seksyen 3, Puchong utama dam seksyen 4Mashitah dan Asrin, artis 2Ali, sesi ceramah percuma.Suriya!Amni, jatuh kepatahan tangan, sadis gile.Pn.Nurlina.Ibubapa dan hadirin yang hot.Para pemenang.4x100 L1,yang ni hot gila!..hahaKamal pasing batton kat PahriMereka no satu,Bayan..hahaKasawari....
MerakHelang.....Bayan....auuaeww...Merah menang....nombor 1Ungku yang malang...hahaMereke sangat gembira...Kasawari dicaci dalam bentuk lagu...hahaYA! merak juaraShahril hot mengambil hadiah yang hot.Penutup, menurunkan bendera....hot2Markah terkumpul....Aku suka gambar2 macam ni, hot gila....dah habis.

No comments:

Post a Comment