28 October 2012

Karnival Sains dan Inovasi di Kompleks Sukan Paroi

Assalamualaikum, hehe ini saya ada satu cerita, pada 20-21 hb 10 yang lepas, saye dan rakan-rakan sekampus bersama seorang pensyarah diberi tugasan untuk menyediakan 10 keping lukisan atas panel sebesar 4x8 kaki dengan bajet rm1000. Dua dari panel tersebut dikendali oleh saye sebagai designer bertemakan doodles. 

Doodles dua atas ni telah dibantu dalam meletak warna oleh rakan rakan. Sehari sebelum tu, dua panel ni teruk dikerjakan oleh budak budak yang memang sepatutnya conteng sama, tapi hasilnya teruk sangat jadi boss suruh kami touch up semula, sebab dua panel ni akan diberikan kepada sebuah sekolah cina apetah

 Ini booth kami, Art&Design

Lecturer yang membantu.

Kesimpulannya, sebenarnya lepas hampir setahun tak menulis blog, aku dah taktau nak tulis apa!!! haha, lain kali saya perbaiki, jumpa lagi, Assalamualaikum.



3 comments:

  1. Jadi... nak ucap selamat berblog kembali dululah ye..
    Hanya yg berseni saja yg tahu dan boleh buat itu semua nabil..

    ReplyDelete
  2. nabil anak mama ju? happy blogging again...

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete